Alegeți țara sau regiunea dvs
Versiunea actuală:
Moldova
O privire nouă asupra vapatului
O privire nouă asupra vapatului
Noi am dezvoltat mult mai mult decât un simplu dispozitiv pentru fumat. Se caracterizează printr-un design unic și siguranță.
Nouă chiar ne pasă
Dispozitivul reprezintă un nou ton în materie de utilizare a țigărilor, cu soluții inovatoare care reduc impactul asupra mediului înconjurător și protejează împotriva utilizării dispozitivului de către copii.
Este o alegere perfectă
De asemenea, Flonq Plus E este disponibil într-o gamă largă de arome şi gusturi, la fel are un design memorabil și impresionant.
Blocare de siguranță pentru copii
Pentru a bloca dispozitivul, rotiți partea de jos spre stânga
Baterie
400 mAh
Conținutul de nicotină
20 mg/ml
Lichid
2 ml
Spirală
Mesh
Eliminarea
Răsuciți partea de jos spre dreapta pentru a demonta dispozitivul pentru eliminare sau reciclare lui ulterioară
RECICLAREA MATERIALELOR PLASTICE
DEȘEURI AMESTECATE
RECICLAREA BATERIILOR
Design spectaculos inspirat din modelul zgârie-norilor
Modelul dispozitivului a fost inspirat de turnul Steinway Tower, un zgârie-nori din orașul New York care are forma unei lame.

Asemenea zgârie-norilor clasici din Manhattan, dispozitivul nostru de fumat reprezintă o combinație impresionantă de expresie și ingeniozitate tehnică.

Forma sa distinctivă și elegantă a fost recunoscută cu un premiu de Bun Design (Good Design Award) în anul 2022.
Dispune de arome intense și ușor de recunoscut
Pentru Flonq Plus E, am selectat și perfecționat 14 arome diferite și sofisticate. Scopul nostru a fost să oferim o experiență de gust cu adevărat bogată și satisfăcătoare.

Dacă sunteți un fan al prospețimii cu mentă, al fructelor exotice sau al fructelor de pădure zemoase, veți găsi, fără îndoială, aroma și gustul dumneavoastră preferate.

Aromele create de noi sunt extraordinar de bogate și ușor de recunoscut, fără să lase un sentiment de artificialitate sau de dulceață.
Fumatul ecologic
Flonq Plus E a fost conceput special pentru a fi ușor de reciclat - dispozitivul poate fi demontat cu ușurință în părțile sale principale.

Designul pliabil permite demontarea țigaretei electronice, inclusiv să separați bateria de plastic, pentru eliminarea separată.
Eliminarea
Întoarceți partea de jos spre dreapta pentru a demonta dispozitivul pentru eliminare sau reciclare lui ulterioară. Întoarceți partea inferioară a dispozitivului spre dreapta pentru a-l putea demonta. Separați partea inferioară de bază de carcasă pentru a putea scoate bateria.
Turn the bottom part of the device to the right to disassemble it. Separate the lower part from the body in order to remove a battery.
Blocare de siguranță pentru copii
Pentru a bloca dispozitivul, trebuie doar să rotiți partea de jos spre stânga. Întoarceți partea inferioară a dispozitivului spre dreapta pentru a-l putea demonta. Separați partea inferioară de bază de carcasă pentru a putea scoate bateria.
Turn the bottom part of the device to the right to disassemble it. Separate the lower part from the body in order to remove a battery.
Întoarceți partea inferioară a dispozitivului spre dreapta pentru a-l putea demonta. Separați partea inferioară de bază de carcasă pentru a putea scoate bateria.
Caracteristici speciale
Componente de înaltă tehnologie
Dispozitivele din seria Plus E sunt fabricate din plastic PCTG pentru a îmbunătăți siguranța. Acest material nu emite substanțe toxice în momentul încălzirii.
Blocare de siguranță pentru copii
Un sistem special de blocare ocult previne utilizarea accidentală a dispozitivului de către copii. Întoarceți partea inferioară a dispozitivului spre stânga pentru a-l putea bloca.
Siguranță suplimentară
Capacul dispozitivului de gură din silicon previne posibile scurgeri de lichid, prelungește durata de viață a dispozitivului și ajută la menținerea curățeniei acestuia.
Evaporare perfectă
Prin intermediul tehnologiei Flonq Plus E cu plasă spiralată, vaporii se trag ușor, ceea ce vă permite să gustați din plin gustul savuros.
Durabilitate
Bateria de înaltă calitate a dispozitivului de vapat este fabricată din materiale premium și oferă cele 600 de pufuri promise.
Îmbunătățirea procesului de vapat
Modul optim de fumat al Flonq Plus E asigură trageri silențioase, netede și uniforme pe toată durata de viață a dispozitivului.
Caracteristici tehnice
Numărul de pufuri, până la
600
Conținutul de nicotină
18 mg/ml
Lichid
2 ml
Baterie
400 mAh
  • Țigară electronică de unică folosință
  • Sistem special de blocare pentru copii
  • Design pliabil pentru eliminare separată
Găsiți Flonq în unul din magazine
Unde se poate cumpăra