Alegeți țara sau regiunea dvs
Versiunea actuală:
Moldova

Marca Noastră

Cine Suntem

În 2018, un grup de experți din industriile de vapat, tutun și electronice a înființat Alfabet Labs. Scopul a fost de a impulsiona inovația în sisteme alternative de fumat.

În același an, a fost introdus Flonq, prezentând produse de vapat care combină perfect un design elegant, o paletă de arome bogată și distinctă, și tehnologii avansate.
Lansările de produse de succes au rezultat într-o prezență globală în rapidă creștere. Astăzi, Flonq este disponibil pe 3 continente în peste 20 de țări.

Misiunea Noastră

Oferim fumătorilor adulți de tutun o modalitate alternativă de consum a nicotinei prin cercetare, tehnologie de înaltă clasă și design centrat pe om.

Alternativă etică pentru fumătorii adulți

Ne angajăm să respectăm cu strictețe reglementările și promovăm vapatul etic și responsabil.

Cercetare & tehnologii

Soluțiile noastre tehnologice ne-au adus peste 20 de patente. Cu sprijinul echipei noastre de cercetare și dezvoltare, livrăm în mod constant produse inovatoare și de înaltă calitate.

Abordare centrată pe om

Dezvoltăm produsele noastre pentru consumatori pe baza nevoilor și preferințelor lor, lucrând pentru a rămâne înaintea pieței și a modela viitorul acesteia.

Un singur brand care acoperă toate nevoile

Țigările electronice de unică folosință ale noastre au fost concepute pentru a conduce industria de vapat anticipând nevoile atât ale comercianților, cât și ale consumatorilor.

Filozofia Noastră și inspirația pentru produse

La crearea dispozitivelor noastre, ne-am inspirat din produsele tradiționale din tutun, cum ar fi țigările, trabucurile și pipele de fumat. Fiecare produs are o poveste unică.

O alternativă la țigareta clasică

Dispozitivul etalează un design elegant inspirat de forme naturale, prezentând un atingere delicată, elemente ergonomice și culori autentice.

O alternativă la trabuc

Prezentăm un design unic inspirat de zgârie-norii ascuțiți ca lama din New York. Forma elegantă și forța ascendentă oferă o experiență estetică distinctivă.

O alternativă la pipa de fumat

Un design care îmbină elemente vintage și moderne. Inspirat de principiile ingineriei aerodinamice, prezintă o formă aerodinamică, un corp monolitic ușor și un accent de culoare vibrant.

Calitate și conformitate

Consumatorii Flonq pot avea încredere în calitatea și fiabilitatea fiecărui produs de vapat pe care îl lansăm pe piață.

Lichidele noastre electronice și țigările electronice sunt supuse unor teste riguroase pentru a asigura conformitatea cu reglementările europene, inclusiv certificarea TPD, pentru fabricarea și vânzarea produselor de vapat.

Conformitate Europeană

Conformitate Eurasiatică

Autoritatea Emiratelor pentru Standardizare și Metrologie

Conformitate cu Restricția Substanțelor Periculoase

Directiva Produselor din Tutun

Premii

Aspectul contează

Ca parte a angajamentului nostru, creăm dispozitive de vapat vizual atrăgătoare, care atrag atenția — pe care le veți expune cu mândrie în timpul negocierilor, într-o seară în oraș sau la o cină romantică.

Dispozitivele noastre combină perfect performanța și estetica, completate de accente de culoare care îmbunătățesc fiecare profil de gust.

Numeroasele premii din industrie primite servesc ca o mărturie a muncii grele care a fost răsplătită.

Recunoaștere pe piața globală

Produsele noastre câștigă laude la marile târguri internaționale de vapat, captând de fiecare dată atenția participanților cu dispozitive de vapat inovatoare și standuri meticulos proiectate.

Sustenabilitate

Vapat ecologic

La Flonq, ne angajăm să promovăm consumul responsabil și să reducem daunele aduse mediului.

Călătoria noastră către dezvoltarea de soluții pentru susținerea sustenabilității a început cu crearea Flonq Plus E.

Află mai multe

Reciclarea plasticului

Deșeuri Mixte

Reciclarea bateriilor

Blocare pentru Copii

Filozofia din spatele acestui dispozitiv revoluționar a fost de a crea o experiență de vapat mai ecologică. Sistemul ușor de demontare implementat permite utilizatorilor să despartă vaporizatorul în componente — piese din plastic și bateria — pentru reciclare individuală.

Program de reciclare a țigaretelor electronice: pionieratul proiectului pentru reducerea impactului asupra mediului

Coșuri ecologice

Flonq conduce instalarea coșurilor de reciclare concepute pentru dispozitivele de vapat utilizate

Eliminarea vapatului

Livram toate componentele țigaretelor electronice — baterii, piese din plastic, deșeuri mixte, către situri de procesare pentru reciclare

Succes verde

Suntem mândri de realizarea noastră din 2023, rezultând în reciclarea a 15 tone de deșeuri doar în Europa de Est

Să colaborăm

Contactați-ne pentru a explora oportunități de parteneriat și pentru a atinge obiective ambițioase împreună.

Contactați-ne